E-tupakka on tullut jäädäkseen meillekkin

09/03/2012 13:28

 

E-tupakka on kuluneen puolen vuoden aikana mullistanut lukuisien suomalaisten savukkeiden käyttäjien elämän. Sähkösavuke on uusin tapa lopettaa tupakointi pysyvästi.

Kuinka  sähkötupakka  toimii?

Sähkösavuke tuottaa nikotiiniä sisältävää vesihöyryä joka on vaarattomampaa kuin tupakasta irtoava savu. E-savuke ei sisällä muita vaarallisia aineita kuin nikotiinin. Vastaavasti savukkeet sisältävät lukemattomia vaarallisia yhdisteitä joista 350 tutkitusti aiheuttaa syöpää. Tunnetuimpia näistä myrkyistä ovat terva ja häkä. E-tupakka siis helpottaa sekä nikotiinin puutteeseen, että tapa riippuvuuteen.

Lääkefirmat ovat joutuneet viime aikoina myöntämään sen tosi asian jonka monet jo tiesivät, eli nikotiini tabletit eivät ole niin hyviä kuin mitä niiden on annettu ymmärtää olevan. Sen sijaan tuhannet tupakasta irti haluavat ovat löytäneet helpotuksen e-tupakasta.

Miten sähkötupakan voi tilata helposti?

Sinun kannattaa käyttää sähkösavuke tunnetusta|suositellusta|suositusta} sähkötupakka kaupasta. Lisäksi neuvon hankkimaan kaupasta joka on suomen kielellä sillä näistä|noista|kyseisistä} kaupoista saa lähes aina lisäksi suomalaista apua tarvitaessa sähkösavukkeen käytössä, sekä yleensä myös tarvittavat takuu ja huolto asiat voidaan hoitaa suomenkielellä.

Miksi uutiset julkaisevat vain e-tupakasta huonoja uutisia?

Valtio ja tupakka yhtiöt menettävät paljon rahaa, kun e-savuke kasvattaa suosiotaan ja tupakoitsijat lopettaa tupakoinnin tai vähentää sitä. Uskon, että jo nyt monet lääkelaboratoriot kehittävät ja tutkivat omaa versiotaan e-savukkeesta. Se koska sähkösavuke saadaan apteekkiin myytäväksi on uskoaksini ainoastaan ajan kysymys. Tällöin sähkötupakan hinta kasvaa huomattavasti.

eGo-T on suosituin sähkötupakka koska se on laadukas. Sähkösavuketta täytyy myös huoltaa käytännössä tämä tarkoittaa nestesäiliön puhdistusta vesihanan alla tai keittämällä.

Kuinka tupakoinnin lopettaminen vaikuttaa terveyteesi? Savukkeet pilaavat keuhkojesi lisäksi verisuonet. Savukkeet vaikuttavat myös esim. hengitykseen, sekä maku- ja hajuaistiin. Melkein jokainen
sähkösavukkeeseen vaihtava saa maku- ja hajuaistin takaisin jo parissa viikossa.

Toisten tupakoinnin aiheuttamat haitat paranevat hitaammin tämä aika riippuu mm. siitä, että kuinka kauan ja kuinka paljon on polttanut savukkeita.